Reviews

Woodmobiel in de USA en China:

Woodmobiel is opgenomen in de 'Best Art Design' collectie van de meest prestigieuze art musea t.w.;
The Metropolitan Museum in New York - MOMA (Museum Of Modern Art) in New York - UCCA in Beijing China.

Bericht van een gebruiker:

Onze kleinkinderen komen nu nóg vaker, want... we hebben Woodmobiel in huis! Fantastisch toch?

Bericht van een blije moeder: 

Gewèldig dat Woodmobiel! De kinderen zijn er uren en uren mee zoet en ze leren er ook nog wat van! Eindelijk niet alléén maar 'achter het scherm!'

Bericht van een collega/concurrent:

'Een wéreld product, jammer dat wij dat niet bedacht hebben!' Met één pakket talloze modellen bouwen en óók nog op kindgrootte! Perfect!

Bericht van een school:

'Op onze school gebruiken we Woodmobiel in verschillende groepen. Oudere kinderen helpen de jongere kinderen met bouwen waarna het jongere (maar ook oudere!) kind er ècht in kan gaan zitten.
Normaal haakt een jong kind al snel af, wanneer het te moeilijk wordt. In dit geval blijft hij gemotiveerd omdat hij weet dat hij na het bouwen zelf een onderdeel wordt van zijn eigen speelgoed.

Bericht van een Kinderdagverblijf:

'Geweldig, dat Woodmobiel houten bouwspeelgoed!
Wat ons betreft de beste investering van dit jaar!'

Bericht van een Opa:

Samen met m'n kleinzoon z'n eigen meubeltjes maken van Woodmobiel, ècht fantastisch, héél leuk om te doen!

Bericht van een Naschoolse opvang:

Wij waren onmiddellijk enthousiast over Woodmobiel houten bouwspeelgoed. Waarom? Het ziet er héél degelijk uit, het bevordert de creativiteit, ze moeten het zelf in elkaar steken, en... het verveelt nooit!

Bericht uit Zweden:

Thanks for the new parts. This was really the best gift ever, my 8-year old build constantly, sometimes from the instructions, and mostly from his own imagination. Do you wholesale to stores? I’m sure lots of Swedes would love it too.

Bericht van enthousiaste ouders:

Beste speelgoed ooit, goed gemaakt, fantastische pasvorm! We maken elk weekend iets nieuws met onze driejarige, momenteel een weefgetouw (staat niet in de Bouwhulp) maar met Woodmobiel houten bouwspeelgoed is (bijna) alles mogelijk!

Bericht van een vader:

Onze zevenjarige dochter vindt het heerlijk om op zaterdagochtend haar vader te vragen iets te bouwen met Woodmobiel... en dàt doen we dan ook!

Bericht van een opvoed deskundige:

Dit is het bouwspeelgoed dat ouders willen hoe hun kinderen spelen en hoe ze willen spelen met hun kinderen. Woodmobiel is een perfect vakantie- of verjaardagskado. Het houten bouwspeelgoed van Woodmobiel ontwikkelt de verbeeldingskracht van een kind en geeft ze een echt gevoel van voldoening. Een aanrader!

Bericht van een moeder:

Mijn dochter zag de foto en was er gek van. Vanaf ontvangst, wat erg snel verliep, is ze er niet meer vanaf te krijgen. Super leuk product!

Mail van een enthousiaste moeder:

Er wordt hier enorm genoten van het geweldige speelgoed. Mijn oudste zoon heeft de hijskraan in elkaar gezet en mijn jongste zoon gisteren de driewieler. (die laatste is niet geheel volgens het boekje maar dat is ook prima) Zie foto's. We zijn erg blij met Woodmobiel.

Wat leuk dat het bij de recensies staat. Echt geweldig dat u dit bedacht en ontworpen heeft. Het wijkt af van het standaard constructiemateriaal wat men kan kopen voor kinderen en dan op een positieve manier. Het meeste constructie materiaal wat te koop is voor kinderen is vaak nogal klein. Hierbij kunnen kinderen lekker hun fantasie kwijt en grootse dingen bouwen. Het geeft hun ook echt een gevoel van zelfvertrouwen dat ze in staat zijn zulke mooie dingen te bouwen, althans dat bemerk ik bij mijn zoons, die zijn erg enthousiast. Mocht er ooit nog een vervolg hierop komen of een aanvulling, mail me gerust want ik denk dat ze voorlopig hier nog niet op uitgekeken zijn. Nogmaals enorm bedankt en misschien mail ik nog wel over een tijdje andere foto's als de jongens weer lekker aan het bouwen zijn.

TOPRECENTIES UIT DE VERENIGDE STATEN.

 

J. STEVENSON. (beoordeeld in de Verenigde Staten op 28 november 2021)
Met een gewicht van iets meer dan 35 lbs is dit zeker een GROTE DOOS met onderdelen, in het begin is het behoorlijk overweldigend, maar uiteindelijk begin je het te zien als 3D Legos.
Er zijn stukken van verschillende grootte die goed zijn voor verschillende soorten constructies en krijg je een goed idee hoe je het kunt gebruiken om te bouwen wat je maar wilt.
Het hout is van behoorlijke kwaliteit, waarschijnlijk grenen. Je kunt er met je nagel een indruk in maken, aan de andere kant is het sterk en licht genoeg om door kinderen te kunnen worden gebruikt.
Ik waardeer het echt dat alle randen mooi afgeschuind en geschuurd zijn, dus er zijn geen ruwe randen of punten die de huid irriteren.
Het is heel prettig om hiermee te bouwen!
Deze set wordt geleverd met een groot in full-colour gedrukt boek met instructies voor het bouwen van verschillende dingen.
Er zijn instructies om 40 verschillende speeltjes te bouwen!
De instructies zijn goed gefotografeerd en in kleur.
Elke bouw is teruggebracht tot ongeveer 6 stappen, wat betekent dat elke stap behoorlijk wat vooruitgang bevat.
Over het algemeen is dit een behoorlijk indrukwekkende set onderdelen die kan worden gebruikt om een ​​indrukwekkend scala aan speelgoed te bouwen.
Voor een gezin is dit een heel leuk speeltje waar je lang plezier van zult hebben.

 

MICHAEL. (beoordeeld in de Verenigde Staten op 2 februari 2022)
Het beste bouwspeelgoed dat ik ooit heb ontdekt.
Deze set is een grootschalige houten bouwset die me doet denken aan een kruising tussen montagesets en Knex.
De doos bevat 35 pond houten balken, plastic platen en échte schroeven en bouten.
De kit bevat houten balken in verschillende lengtes met voorgeboorde gaten zodat de kinderen de schroeven er doorheen kunnen steken om de balk tegen een andere te bevestigen om een ​​van de vele creaties uit de handleiding of een eigen creatie te bouwen.
Ik zie dit als een ultieme uitdaging en het draagt ​​bij aan het plezier.
Het is een uitstekend en duurzaam speelgoed voor uw kinderen om creatief te bouwen.

 

W. SH. (beoordeeld in de Verenigde Staten op 25 februari 2022)
5.0 van 5 Sterren. Zeer goede kwaliteit, geweldig leuk!
Dit is het beste bouwspeelgoed dat ik ooit heb gezien!!!!
Het is een zeer zware houten- en duurzame bouwset.
Dit is een geschenk aan mijn twee jongens tijdens de laatste kerst, ze vinden het heel erg leuk!
Het bevat 26 stukken hout in verschillende maten, 4 houten wielen, 13 plastic platen, zware stalen moeren en bouten, nylon ringen en lagers, een goede kwaliteit sleutel, touw en een handleiding met veel verschillende soorten creatie-instructies.
Wij zijn erg blij met dit product, het is een perfect product voor kinderen.

Met méérdere pakketten bouw je natuurlijk óók grotere creaties, hier een voorbeeld bij een kinderdagverblijf.

WOODMOBIEL VIDEO bij HSN in de USA.

Op dit moment heeft Woodmobiel nog enkele DEMO-pakketten beschikbaar, prijs € 135,-

*DEMO-pakketten zijn pakketten gebruikt bij demonstratie of fotoshoot en zijn zo goed als nieuw.