Referenties.

Woodmobiel in de USA en China:

Woodmobiel is opgenomen in de 'Best Art Design' collectie van de meest prestigieuze art musea t.w.;
The Metropolitan Museum in New York - MOMA (Museum Of Modern Art) in New York - UCCA in Beijing China.

Bericht van een gebruiker:

Onze kleinkinderen komen nu nóg vaker, want... we hebben Woodmobiel in huis! Fantastisch toch?

Bericht van een blije moeder: 

Gewèldig dat Woodmobiel! De kinderen zijn er uren en uren mee zoet en ze leren er ook nog wat van! Eindelijk niet alléén maar 'achter het scherm!'

Bericht van een collega/concurrent:

'Een wéreld product, jammer dat wij dat niet bedacht hebben!' Met één pakket talloze modellen bouwen en óók nog op kindgrootte! Perfect!

Bericht van een school:

'Op onze school gebruiken we Woodmobiel in verschillende groepen. Oudere kinderen helpen de jongere kinderen met bouwen waarna het jongere (maar ook oudere!) kind er ècht in kan gaan zitten.
Normaal haakt een jong kind al snel af, wanneer het te moeilijk wordt. In dit geval blijft hij gemotiveerd omdat hij weet dat hij na het bouwen zelf een onderdeel wordt van zijn eigen speelgoed.

Bericht van een Kinderdagverblijf:

'Geweldig, dat Woodmobiel houten bouwspeelgoed!
Wat ons betreft de beste investering van dit jaar!'

Bericht van een Opa:

Samen met m'n kleinzoon z'n eigen meubeltjes maken van Woodmobiel, ècht fantastisch, héél leuk om te doen!

Bericht van een Naschoolse opvang:

Wij waren onmiddellijk enthousiast over Woodmobiel houten bouwspeelgoed. Waarom? Het ziet er héél degelijk uit, het bevordert de creativiteit, ze moeten het zelf in elkaar steken, en... het verveelt nooit!

Bericht uit Zweden:

Thanks for the new parts. This was really the best gift ever, my 8-year old build constantly, sometimes from the instructions, and mostly from his own imagination. Do you wholesale to stores? I’m sure lots of Swedes would love it too.

Bericht van enthousiaste ouders:

Beste speelgoed ooit, goed gemaakt, fantastische pasvorm! We maken elk weekend iets nieuws met onze driejarige, momenteel een weefgetouw (staat niet in de Bouwhulp) maar met Woodmobiel houten bouwspeelgoed is (bijna) alles mogelijk!

Bericht van een vader:

Onze zevenjarige dochter vindt het heerlijk om op zaterdagochtend haar vader te vragen iets te bouwen met Woodmobiel... en dàt doen we dan ook!

Bericht van een opvoed deskundige:

Dit is het bouwspeelgoed dat ouders willen hoe hun kinderen spelen en hoe ze willen spelen met hun kinderen. Woodmobiel is een perfect vakantie- of verjaardagskado. Het houten bouwspeelgoed van Woodmobiel ontwikkelt de verbeeldingskracht van een kind en geeft ze een echt gevoel van voldoening. Een aanrader!

Bericht van een moeder:

Mijn dochter zag de foto en was er gek van. Vanaf ontvangst, wat erg snel verliep, is ze er niet meer vanaf te krijgen. Super leuk product!


Met méérdere pakketten bouw je natuurlijk óók grotere creaties, hier een voorbeeld bij een kinderdagverblijf.